در فصل بهار به کجا سفر کنیم؟

نوشته شده توسط:عغف عغفق | ۰ دیدگاه

عنوان:استفاده از رنگ قرمز در دکوراسیون منزل


رنگ‌هایی که زندگی‌بخش هستند

رنگ‌ها همیشه ما را احاطه کرده‌اند. اما چگونه می‌توانیم از آن‌ها برای افزایش سلامتی‌مان و تغییر خلق و خو یا بالا بردن روحیه‌مان کمک بگیریم؟

همه ما متوجه شده‌ایم که به دست آوردن استانداردی از سلامتی و آرامش کمی سخت است. بسیاری از ما برای درمان و به دست آوردن انرژی خودمان نیازمند کمک‌های خارجی هستیم. اما می‌توانیم به کمک رنگ‌ها سلامتی و تندرستی‌مان را بهبود بخشیم. با استفاده ماهرانه از رنگ‌ها می‌توانیم انرژی‌مان را متعادل کنیم و سلامتی‌مان را به دست آوریم. درمان و آرامش، شکوفا کردن خلاقیت،‌ تغییر در خلق‌وخو، سبک شدن روح و جسم، کمک به تغییر دادن گرایشات و تمایلاتی که از پیشرفت شما جلوگیری می‌کنند، نمونه‌هایی از اعجاز رنگ‌ها هستند. شما می‌توانید بیاموزید که چگونه تجسم فکری برای رنگ‌ها داشته باشید، چطور به آن‌ها بیندیشید، چطور از آن‌ها استفاده کنید و تعادل را به وسیله متدهای آسان رنگ‌درمانی به بدنتان برگردانید. در همه این موارد شما می‌توانید از ارتعاش انرژیک و خصوصیات درمانی رنگ‌ها سود ببرید.
 
اگر چه به نظر می‌رسد که این نوع درمان پیچیده باشد اما رنگ درمانی به صورت معمول در مراقبت‌های پزشکی مدرن استفاده می‌شود. رنگ آبی برای تسکین دادن التهاب و درد مفاصل و کاهش فشار خون بالا، و همچنین برای جلوگیری از آسیب‌های مغزی یا مرگ در اثر تکامل نیافتن کبد در کودکان نارس استفاده می‌شود. رنگ قرمز برای درمان گردش خونی کند و میگرن بسیار موثر است.

ویژگی رنگ‌ها
رنگ‌ها انرژی خاصی دارند. برای سلامت بودن، هر شخصی، به طیفی از انرژی نیاز دارد. هر رنگی در طیفی خاص ارتعاش دارد و این ارتعاشات با ارتعاشات داخل بدن ما مطابقت دارند. رنگ‌های قرمز و نارنجی و زرد رنگ‌های گرمی هستند و انرژی ما را افزایش می‌دهند و باعث شادی و سر زندگی می‌شوند. رنگ‌های آبی، نیلی، ارغوانی آرامش‌بخش هستند. حالات مختلف بدنی، روحی و احساسی ما هر کدام به رنگ‌های متفاوت پاسخ می‌دهند.

رنگ و خلق و خو
رنگ‌ها می‌توانند بر روی تغییر خلق و خو و گرایش‌های ما تاثیرگذار باشند. از رنگ نارنجی می‌توان برای افزایش خلاقیت استفاده کرد. رنگ فیروزه‌ای را می‌توان برای غلبه بر مشکل بی‌حوصلگی در رانندگی استفاده کرد. برای از بین بردن خشم هم از رنگ آبی استفاده کنید.
 
 متدهای آسان رنگ‌درمانی


رنگ‌ها می‌توانند بر روی تغییر خلق و خو و گرایش‌های ما تاثیرگذار باشند
 
تنفس رنگی
جدا از این که تنفس باعث اکسیژن‌رسانی به بدن و دفع سموم می‌شود، شما می‌توانید در رنگ‌ها تنفس کنید. برای این کار باید فقط از تصورتان استفاده کنید. تنفس در نور سبز باعث احساس تطهیر و پاکیزگی و تعادل می‌شود. رنگ فیروزه‌ای سیستم ایمنی را ترقی می‌دهد و التهاب را کاهش می‌دهد.


نور رنگی
استفاده از نورهای رنگی اصلا پیچیده نیست. بلکه راهی است نیرومند و تاثیرگذار برای تصحیح بی‌تعادلی در بدن انسان. به رنگ‌ها با دقت و تمرکز خیره شوید و به منطقه‌ای از بدن که دچار مشکل شده فکر کنید. تجهیزات مورد نیاز را می‌توانید با استفاده از لامپ رنگی، چراغ قوه و جعبه رنگی با قیمت ارزان تهیه کرد.

غذا و رنگ‌ها
همه ما می‌دانیم که می‌توان از یک رنگ یا مخلوطی از رنگ‌ها برای تغذیه استفاده کرد. تغذیه زرشکی رنگ و نیلی به افزایش آرامش ما کمک می‌کند (انگور، زغال اخته،‌ لبو) غذاهای سفید رنگ به تصفیه و پاکسازی بدن کمک می‌کنند (گل کلم، پیاز، قارچ). همچنین شما می‌توانید با استفاده از میوه‌ها و سبزی‌های رنگی نوشیدنی‌هایی با رنگ‌های متفاوت بسازید.

رنگ و خانه شما
رنگ‌ها در محیط خانه نه تنها باعث لذت بردن می‌شود، بلکه برای درمان نیز مفید است. این رنگ‌های زرنگ به صورت متحد، تعادل و هارمونی را در محیط زندگی خلق می‌کنند. لمس کردن رنگ‌ها می‌تواند به از بین بردن احساس ناراحتی، افسردگی و هیجان‌زدگی کمک کند.

رنگ و محل کار شما
شما می‌توانید محیط کارتان را با تزیین رنگ‌ها تغییر دهید. یک مربع تزیینی به رنگ آبی زیر تلفن می‌تواند به ایجاد آرامش و انرژی کمک کند. رنگ سبز در محیط کار اعصاب شما را آرام می‌کند. اگر شما احساس کسالت و خستگی می‌کنید رنگ نارنجی به شما نیرو می‌دهد. اما وقتی مضطرب هستید از رنگ قرمز در اطرافتان استفاده نکنید.

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...

وبلاگی که مشاهده میکنید مرکز مقالات تخصصی در مورد مراسم ازدواج,طراحی دکور و مهاجرت میباشد.در زمینه مهاجرت,مطالبی در مورد مهاجرت به استرالیا و اقامت در برخی کشورها و شزایط آن قرار داده میشود و در ارتباط با مراسم ازدواج نیز مطالبی در مورد آرایشگاه عروس ارائه میشود.در زمینه دکوریشن نیز مطالبی در مورد دکوراسیون داخلی , طراحی دکوراسیون آشپزخانه, منتشر میشود.